chop!

Selasa, 8 Julai 2014

Vivix shaklee


Vivix Shaklee

Revolusi Terbaru dari Shaklee

  Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Vivix merupakan supplemen anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee.


Khasiat VIVIX

  1. Memperbaiki DNA - Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pangkalan data genetik, menghasilkan satu "typo' (kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur. Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.
  2. Pengawalan Genetik - Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular. Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular.
  3. Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-sel - Mitochondria (penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel.
  4. Penimbunan Protin AGE - Penimbunan berlebihan protin AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan protin AGE. 


  




berminat untuk mencuba minuman campuran botani ini..?
pm/whatsapp saya 0135338384

@ order sendiri dengan klik pada link ini ------->vivik shaklee
untuk pertanyaan lanjut hubungi saya yer. 

25 ulasan:

  1. vivix memang best!!

    www.awesomehealthsupplements.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Vivix mmg terbaik...
    umminisha.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Nice info.. resveratrol dalam vivix jgk membantu mencegah insulin resitance, jd sesuai sgt utk mereka yg ada diabetes..
    http://bit.ly/1qf4SNc

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Vivix the best!
    mamairfanauni.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Sanggup ke nak tengok mak ayah menderita DIABETES? tak sanggup jom beli Vivix

    http://cintahatikusupplements.blogspot.com/search/label/VIVIX?m=0

    BalasPadam
  8. si tonik ajaib..vivix

    http://ummiaqif.blogspot.com/2014/04/vivix-penemuan-hebat-shaklee.html

    BalasPadam
  9. mari beli vivix...hehe
    http://huntvitamin.blogspot.com/2014/07/vivix-tonik-ajaib.html

    BalasPadam
  10. Vivix the best...
    http://qaisyashop.blogspot.com/2014/07/khasiat-vivix-shaklee-untuk-pesakit.html

    BalasPadam
  11. Yes Vivix mmg superb..

    jemput visit & follow my blog -->

    http://arrumaisahealth.blogspot.com/2014/07/vivix-meningkatkan-kesihatan-emosi-dan.html

    BalasPadam
  12. nice sharing

    jemput follow blog saya
    peminatvitamin.blogspot.com

    BalasPadam
  13. nice sharing... jom singgah ke blog saya..
    http://www.daisyrose88.blogspot.com/2014/07/vivix-kesihatan-menyeluruh.html

    BalasPadam
  14. vivix TERBAIK http://bit.ly/1svy83C

    BalasPadam
  15. Vivix memang terbaik
    Http://qasehfirdausshoppe.blogspot.com

    BalasPadam
  16. vivix memang terbaik..rugi klo x cuba
    jemput visit & follow blog saya
    http://mummyafza.blogspot.com/2014/07/ketahuilah-kelebihan-yang-terdapat.html

    BalasPadam
  17. macam-macam boleh dengan vivix..
    http://farishmomvittashoppe.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. vivix terbaik!!!!!
    http://bazarvitamin.blogspot.com/2014/07/1001-khasiat-vivix-shaklee.html

    BalasPadam
  19. terbaik..
    http://jannahdanvita.blogspot.com

    BalasPadam
  20. nice sharing
    http://www.myrichheartandsoul.com/

    BalasPadam
  21. Vivix the best among the best..
    http://zarahealthylife.blogspot.com/

    BalasPadam
  22. Vivix...tonic terbaik!!!!
    http://cahayaasiahsamad.blogspot.com/2014/06/hebat-sangat-ke-vivik.html

    BalasPadam